Frequently Asked Questions

Frequently asked questions
Je kunt je niet registreren voor Ja@pp. Jouw account wordt automatisch aangemaakt wanneer je in dienst bent bij 's Heeren Loo Facilitair. Hier ontvang je dan een uitnodiging voor in je e-mail.
Via jouw e-mailadres - wat bekend is bij 's Heeren Loo Facilitair - heb je de uitnodiging ontvangen om in te loggen op Ja@pp. In deze e-mail is een link te vinden, waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken. Heb je dit gedaan? Klik dan op "Inloggen". Wanneer je hier je e-mailadres invult en je wachtwoord, kun je inloggen op Ja@pp.
Kijk even goed in de spambox van jouw e-mailadres. Staat de mail daar niet tussen? Neem dan contact op met de helpdesk via de knop "Helpdesk".
Je kunt je wachtwoord aanpassen via de knop "Wachtwoord vergeten?". Deze kun je vinden wanneer je klikt op "Inloggen". Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk via de knop "Helpdesk".
Wanneer je buiten deze FAQ nog een vraag hebt kun je onderaan de website/app in de witte balk klikken op "Helpdesk". Stuur ons een berichtje en wij zullen altijd binnen 24 uur reageren zodat jij weer aan de slag kunt. Je kunt ook een mail sturen naar helpdesk@fanfactory.nl of bellen naar 0318-493189.
Dit verloopt automatisch. Je hoeft dus niets aan te passen in je profiel.
Dit verloopt automatisch. Je hoeft hier dus niets voor te doen.
Wanneer je bent ingelogd op Ja@pp zie je bovenaan een navigatiebalk. Hierin staat ook het knopje "Profiel". Wanneer je hierop klikt zie je twee grijze knoppen staan; één hiervan is "Uitloggen". Klik hierop en je bent uitgelogd.
Wanneer je klikt op "Onze thema's" krijg je een overzicht van alle online trainingen die voor jou van toepassing zijn. Hier zie je ook meteen welke trainingen je al hebt gemaakt en welke je nog kunt maken. Wanneer je klikt op "quiz maken" ga je van start. Een training kun je zo vaak doen als je wilt. Vervolgens maak je de toetsvragen. Na afloopt zie je direct welke vragen je goed of fout had en waarom. Let op! De eerste score van de training telt mee in de competitie!
Per training kun je maximaal 50 punten verdienen. Het kan voorkomen dat sommige trainingen meer quizvragen hebben dan andere. Ook dan geldt dat er maximaal 50 punten te verdienen zijn.
Wij willen voor jou de werkdruk natuurlijk niet te groot maken. Daarom zijn er 5 trainingen over onze thema's (ongeveer 1 keer in de 2 maanden). Per training ben je ongeveer 5 minuutjes bezig.
Ja@pp is de app van 's Heeren Loo Facilitair! Het is speciaal ontwikkeld voor de medewerker van Facilitair. Je kunt erop communiceren met elkaar, informatie vinden over Facilitair, je werk en vakinhoudelijke kennis en je vindt er het laatste nieuws van Facilitair. Wil je meer weten? Kijk dan bij "Over Ja@pp".
Wanneer je klikt op "Winnen" kom je direct bij de teamranking terecht. Wanneer je naar beneden scrolt kun je klikken op “Bekijk persoonlijke ranking”. Hier zie je hoe jij presteert ten opzichte van jouw collega's (van jouw eigen steunpunt, maar ook van de andere steunpunten).
Teamscores: In deze score worden de gemiddelde scores van de trainingen van jouw steunpunt bij elkaar opgeteld. Daarnaast zijn er ook extra bonuspunten te verdienen. Individuele scores: De scores van alle trainingen worden bij elkaar opgeteld.
Je kunt ook bonuspunten verdienen. Wanneer deze verdiend kunnen worden, kondigen we dit altijd van te voren aan. Ook laten we je dan weten hoe je deze verdient.
In deze ranking zie je terug hoe jij scoort ten opzichte van de rest van de andere steunpunten. In het oranje zie je waar jij staat in de ranking en daarboven zie je de nummer 1 t/m 5. Daar wil jij toch ook bij horen? Ook op basis van deze ranking worden leuke prijzen uitgedeeld!
Wanneer je klikt op "Berichten" zie je zowel je meldingen als chatberichten staan. Staat er een rood bolletje bij berichten? Dan betekend dit dat je een nieuw ongelezen bericht hebt ontvangen.
Meldingen zijn berichten die gestuurd worden vanuit 's Heeren Loo Facilitair en de locatiemanagers. Hier kun je zelf niet op reageren.